Pottegården

Pottegryde (ca. 4 pers.)

Ingredienser
1 lille stykke røget snitte, bacon e.l. - ikke for magert
1 stort grofthakket løg
3/4 kg fersk skinke i tern ca. 4x4 cm.
1 ds. hakkede flåede tomater
1/4 l piskefløde
200 g fine ærter
12 stk cocktailpølser
Karry
Edelsüsspaprika
Salt

Fremgangsmåde
Den røgede snitte skæres i små tern og brunes. Kødet tages op og karryen svitses i det afsmeltede fedt. De grofthakkede løg klares i fedtet, temp. skrues op, skinketerningerne kommes i gryden og brunes på alle sider. De flåede tomater, salt og paprika hældes ved, temp. sænkes, så det lige står og småbobler.

Når kødet er ved at være mørt, efter ca. ½ time, tilsættes den røgede snitte, piskefløden og cocktailpølserne og til sidst ærterne, som kun lige skal varmes igennem.

Serveres med ris, flute, bulgur eller kartoffelmos.

Pottegården, Lyngvej 73, 4573 Højby Sj., 5930 2380