Menuforslag nr. 2
FORRETTER:
REJECOCKTAIL
m. hj.bagt miniflute
-
LAKSEFARSERET RØDSPÆTTEFILET
m. rejer, asparges m.m. og walesbrød
-
RØGET LAKS om ASPARGES
m. purløgscreme og hj.bagt miniflute
-
HØNSESALAT på letristet toast
HOVEDRETTER:
HELSTEGT OKSEHØJREB
m. ostegratinerede kartofler og salat
-
HELSTEGT TYNDSTEGSFILET
m. ostegratinerede kartofler og salat
-
HELSTEGT KALVEFILET
m. urtegratinerede kartofler og salat
-
KALVESTEG
m. årstidens grøntsager, kartofler og sovs
-
LAMMECULOTTE
m. salat, råstegte kartofler og persillesmør
DESSERTER:
HJEMMELAVEDE ISLAGKAGER
f.eks. af nougatis, jordbæris, vanilleis, mokkais
-
RUBINSTEINERKAGE
(romfromange på makronbund m. chokoladeovertrukne walesboller)
-
ISROULADE
m. vanilleis, noutgat og marcipan
NATMAD:
SNITTER & TE
m. dyrlægens natmad, spegepølse, rullepølse og ost
LØGSUPPE
m. hj.bagt miniflute
PRISER AFHÆNGIG AF SAMMENSÆTNING OG ANTAL
- RING OG HØR NÆRMERE